Karper online karpermagazine
Karper online magazine    |     Abonnement      |     Winkel
Voorjaarskriebels

Als de zon schijnt kun je duidelijk voelen dat die aan kracht begint te winnen en zie en hoor je dat de natuur tot leven komt. Vaak vang je in het voorjaar beter overdag, zeker op ondiepe stekken die in de luwte en in de zon liggen. Afgestorven wierbedden en lelievelden zijn vaak hotspots en het voordeel is dat je daar nu vaak prima middenin/-op kunt vissen omdat het nog wel even duurt voordat dat soort stekken dichtgroeien. Kniediep kan dan al diep genoeg zijn; lees maar eens het verhaal van Martijn van Ommen, hoe hij op de Randmeren dan zijn slag slaat!

Dit en nog meer in de nieuwe Karper 103!

Bestel Karper 103

Karper 103 ligt vanaf nu in de winkel!

In Karper 103 vind je ook...

Twijfel je toch waar je het beste kunt gaan zitten en hoe en waarmee? Lees dan eens het artikel van Mark Noorman hoe hij in het voorjaar te werk gaat op een (fictief) water of doe je voordeel met de voorjaarstips & tricks van Saron Debets!
Meer plezier beleven aan kleinere karpers? Probeer het eens met vintage, old skool materiaal – buigen tot in het handvat! Bakkenvanger van weleer Leon Hoogendijk is er verslaafd aan! Karpers aan de drugs? Het moet niet gekker worden!
Karpervissen alleen voor mannen? Nee hoor, powergirl Claudia Darga staat haar mannetje! En een discussie over het vissen met zigs met Martin Post, Reggy Bruinsma en Joery van der Beek. De heren zijn het niet altijd met elkaar eens!

Preview Karper 103  
  Meer filmpjes van deze superleerzame zigsesssie, met niemand minder dan Kevin Diederen van Korda, zien?
Ja! Ik wil meer filmpjes zien!  
Meet, Greet & Fish!


We gaan dit jaar vaker met een bekende karpervisser/prostaffer op stap en betrekken we onze lezers erbij. Met wie zou jij een keertje willen vissen? Wat zou jij van hem (of haar) willen leren? Wat voor soort visserij? Laat het ons weten! Houd onze Facebook pagina in de gaten!

Naar Facebook  
Privé-clinic penvissen 

Voor Karper 104 gaan we met een lezer op stap met Richard Gans, alias ‘the Goose’. Hij zal de lezer de fijne kneepjes van het penvissen in de polder bijbrengen. Spektakel op ondiep water! Met het langzaam maar zeker opwarmende water neemt ook de activiteit van de polderkarpers snel toe, zeker als het zonnetje wil meewerken! Nog niet gereageerd en zou jij met Richard mee willen? Kijk dan snel op de Facebook pagina van Karper. Wie weet mag jij mee!
Kijk op Facebook  

  Kijk hier hoe Richard zijn schitterende hand made dobbers maakt – stuk voor stuk juweeltjes!

WaterWolf Superactie!

De nieuwe WATERWOLF 1.1 onderwater action cam kost € 149,95 en is nu verkrijgbaar in onze webshop!
MAAR: heb je nog geen abonnement op het magazine? Neem dan nu een 2-jarig abonnement op Karper (= 12 nummers) voor € 98,50 en je ontvangt de Waterwolf 1.1 voor slechts € 50 bijbetaling! Lees hier verder en profiteer van deze superactie!

Naar Waterwolf actie  
En de winnaar is...

Op Carp Zwolle konden nieuwe én bestaande abonnees kans maken op een nieuw, compact model Raptor Boat: de Fast Air 170, inclusief drybags en meer t.w.v. 525 euro! De winnaar van deze schitterende prijs is Roy Tweeboom uit Eck en Wiel. Gefeliciteerd! Die gaat zeker van pas komen dit jaar!
Ga naar Raptor boats  
Artikelen     |     Video     |     Magazine     |     Abonnement     |     Shop     |     Adverteren
Doorsturen     Mijn gegevens     Afmelden www.karper-magazine.nl

 
Bewaren Bewaren Bewaren Bewaren Bewaren Bewaren Bewaren Bewaren Bewaren Bewaren Bewaren Bewaren Bewaren Bewaren Bewaren